Concept

Mai mult pentru tine – aceasta este promisiunea pe care ți-o face Adora Pipera. Mai mult spațiu, confort și timp liber, mai multă sănătate și calitate, diversitate și flexibilitate pentru tine și cei dragi. Cum ne îndeplinim promisiunea? Prin cele 9 principii care au stat la baza construirii complexului rezidențial Adora Pipera.

Tot ce iubești la oraș, plus natură pură. 9 Principii Adora Pipera:

Mai mult spațiu pentru tine. Știm cât de important este să ai un apartament spațios, în care să te întorci cu drag și nerăbdare și pe care abia aștepți să-l arăți familiei și prietenilor. Așa că îți oferim o cameră extra, pentru confortul tău și al celor dragi, pentru pasiunile tale, pentru planurile tale de viitor..

Mai mult pentru copiii tăi. Ce își poate dori mai mult copilul tău decât un spațiu mare de joacă special amenajat pentru el? La Adora Pipera, visele lui vor fi împlinite.

Mai multă sănătate pentru tine. Noua ta casă la Adora Pipera va fi înconjurată de verdeață și spații întinse, cu aer curat, soare și lumină, fără stres și aglomerație.

Mai mult confort pentru tine. La Adora Pipera ți-am pregătit apartamente complet finisate și echipate: de la obiecte sanitare, aer condiționat și sisteme automate de detecție și protecție împotriva scurgerilor de gaze, până la finisaje de lux și interfon video, toate de cea mai bună calitate.

Mai multă calitate pentru tine. Când alegi un apartament, calitatea trebuie să primeze. La Adora Pipera, toate apartamentele beneficiază de termoizolație de cea mai înaltă calitate, tâmplărie cu profile de aluminiu extrudat, uși de intrare metalice, gresie anti-derapantă și băi complet echipate.

Mai multă flexibilitate pentru tine. Îți punem la dispoziție soluții financiare adaptate propriilor tale nevoi, astfel încât să te poți muta în casa pe care ți-o dorești cât mai repede, cu cel mai mic efort și în cele mai bune condiții.

Mai multă diversitate. Îți dorești casa perfectă. Perfectă pentru tine, pentru gusturile, nevoile și așteptările tale. Așa că ți-am pregătit tipuri de apartamente diverse, cu o cameră, cu două, cu trei sau patru, cu terasă sau grădină, spre sud sau spre est, – ca să ai de unde alege și să poți găsi casa potrivită pentru tine.

Mai multă siguranță pentru tine. În apartamentul tău din Adora Pipera vei fi cu adevărat în siguranță, deoarece accesul în clădire este complet securizatMai mult decât atât, vei avea în fiecare zi siguranța unui loc de parcare, deoarece vei beneficia de propriul tău loc pentru mașină în cadrul complexului.

Mai mult pentru tine. O locuință integrată într-o comunitate. Adora Pipera nu este o simplă casă. Este acasă. Este locul în care vei descoperi și vei clădi alături de alți oameni frumoși ca tine, o nouă comunitate – Comunitatea Adora Pipera.

Contactează-ne acum pentru o vizită și profită de oferta noastră limitată